Bröllopsblommor

Bröllopsblommor

Blommor är ofta en stor del av den stora dagen då ni säger JA till varandra. Eran bröllopsdag.
Brudbukett, corsage, hårkransar, tärn och näbb-buketter, arrangemang till borden och brudbågen..Stort som litet – Vi hjälper Er att göra denna dagen magisk, med blomster i ett ert valda tema. Varmt välkommen att boka Er konsultation hos oss.

Dina bröllopsblommor i tre steg

Dina bröllopsblommor i tre steg

7DD9B8A3156F47539217C8E4D44638B9

1. Inför din Konsultation

Det hela börjar med att ni kikar runt lite hemma efter sånt som faller er i smaken. Spara bilder på det ni gillar. Fundera på vilket tema ni vill ha, önskemål om färger och känsla ni önskar.

2. Konsultation

Vi träffas för en konsultation, där vi går igenom ert bröllopstema, stil, och önskemål på färger ni vill ha inför er stora dag. Under konsutlationen får ni även en prisbild som passar er eventuella bugdet.

Denna tar ca 20-30 min.

3. Avhämtning

I samband med att ni lägger er order på blommor inför bröllopet tar vi en deposition på 500kr(vid större beställningar är depositionen 30% av totala värdet). Efter betald deposition beställer vi era blommor med leverans lagomt till bröllopet. 

När leverans av blommorna sker räknas depositionen av från den totala summan ni ska betala och ni betalar endast mellanskillnaden.   

Prisbild

Bröllopsinspiration